Θεραπείες με Κρουστικά Κύματα – Τελικά Βοηθάει;

therapeies me kroustika kumata telika voithaei
therapeies me kroustika kumata telika voithaei

Θεραπείες με Κρουστικά Κύματα, βοηθάει;
Τα προβλήματα της στύσης από τη μέση ηλικία και μετά, κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους με βάση την οργανική αιτιολογία.

Οι θεραπείες της στυτικής δυσλειτουργίας οργανικής  αιτιολογίας μέχρι σήμερα ήταν η φαρμακευτική αγωγή, οι ενδοπεικες ενέσεις και οι χειρουργικές επεμβάσεις. Κάποιες από αυτές μάλιστα επώδυνες.

Πλέον η επιστήμη αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με μια μέθοδο θεραπείας που έχει φέρει επανάσταση στη στυτική δυσλειτουργία. Την θεραπεία με κρουστικά κύματα.
Τα κρουστικά κύματα αποτελούν μια επαναστατική μέθοδο στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Από το 2005 τα κρουστικά κύματα χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στην Καρδιολογία για τη θεραπεία ισχαιμικών περιοχών της καρδιάς αυξάνοντας τη ροή του αίματος στις περιοχές αυτές και βελτιώνοντας τον καρδιακό ιστό.

Η καινοτόμος αυτή τεχνολογία εφαρμόζεται πλέον και στο πέος εστιάζοντας στα αγγεία του και προάγει, τη δημιουργία καινούριων αγγείων, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος προς το πέος.
Πρόκειται λοιπόν για μια μέθοδο εύκολή, γρήγορη, ανώδυνη και ασφαλή, που μπορεί να δώσει οριστική λύση στον άνδρα με στυτική δυσλειτουργία οργανικής  αιτιολογίας.

Ακόμα και οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρή στυτική δυσλειτουργία με συνυπάρχουσες παθήσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, και άλλα, και δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή θεραπείας με κρουστικά κύματα, βλέποντας καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από τη φαρμακευτική αγωγή.
Σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι ότι έχει μόνιμο θεραπευτικό χαρακτήρα, είναι τελείως ανώδυνη, μη επεμβατική και χωρίς καμία παρενέργεια.

Η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται εξωτερικά μέσω μιας συσκευής παραγωγής κρουστικών κυμάτων που διοχετεύει μια σειρά από κρουστικούς παλμούς στο πέος του ασθενούς.